Kárpittisztítás

Bútorai kárpitozott felületei az idő múlásával elszíneződtek, esetleg foltosak lettek? Aggodalomra semmi ok. Mielőtt kárpitost keresne, a bútorok textillel, vagy bőrrel fedett felületeinek megtisztításához, figyelmébe ajánlanánk kárpittisztító szolgáltatásunkat, amelynek köszönhetően kárpitozott bútorai újra régi fényükben ragyoghatnak. Lehet szó bármilyen bútorkárpitról, munkatársaink nagy odafigyeléssel és kíméletesen veszik kezelésbe a tisztítandó felületeket. Ipari teljesítményű kárpittisztító gépeinkkel nem csak az eredeti színt varázsoljuk vissza, de friss, üde illatot is biztosítunk bútorainak.

Kárpittisztító szolgáltatásunkat nem csak akkor ajánljuk, ha már elszíneződtek a textíliák, hanem bizonyos időközönként minden esetben érdemes kezelésbe venni ezeket a felületeket. Akárcsak a szőnyegek és a függönyök esetében, a kárpitozott bútorok is kiváló lehetőséget nyújtanak az atkák elszaporodásának, amely az allergiás megbetegedések legfőbb kiváltó okai között van számon tartva.

Alkalmi nagytakarítások esetén kifejezetten ajánlott a bútorok kárpitjainak is tiszta lappal indulniuk, ezért első sorban ilyenkor a legcélszerűbb élni ezzel a tisztítási lehetőséggel.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai