Alkalmi takarítás

Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor szükség lehet egy alapos, mindenre kiterjedő takarításra. Ez legtöbbször költözés, vagy albérlet kiadása előtt esedékes, de sokszor jöhet jól egy házibuli, vagy egy családi összejövetelt megelőzően is. Alkalmi takarítási szolgáltatásunk magánszemélyek és cégek számára is igénybe vehető, így akár céges költségként is leírhatja a takarítást. Csapatunk tagjai precízen és gyorsan végzik a munkát, szükség esetén akár nagy létszámban is, ami nagyobb alapterületű ingatlanok esetén lehet megoldás.

Alkalmai nagytakarítás magánszemélyeknek

Ha a teljes nagytakarítást, vagy csak bizonyos feladatokat bízna cégünkre, örömmel állunk rendelkezésére. Az ablaktisztítást, a szőnyegtisztítást és minden más területet érintő feladatot nagy szakértelemmel, megbízható munkatársakkal és precízen végzünk. A takarítás során a nehezen elérhető, szinte láthatatlan részeket is megtisztítjuk, így ragyogva térhet vissza otthonába. Ha albérletet adna ki, az új lakók érkezése előtt mindenképp hasznos lehet egy mindenre kiterjedő, alapos takarítás, amit cégünk munkatársai akár rövid határidővel is el tudnak vállalni.

Alkalmi nagytakarítás cégeknek

Céges ügyfeleink számára hasonló feltételek mellet vállaljuk a takarítást, amely üzlethelyiség, iroda, raktárhelyiség és minden egyéb terület takarítása esetén igényelhető. Ügyfeleink elégedettségének garantálása érdekében felkészült, tapasztalt takarító csapatunkkal állunk rendelkezésére. A cégvezetés és a munkatársak higiénia érzetének növelése nem csak Önnek, hanem nekünk is fontos, így ennek érdekében a legmagasabb szakmai elvárások mellett bízhatja ránk a munkát.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai