Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás

Ha rendszeres takarításra van szüksége, a lehető legjobb helyen jár. Cégünk magányszemélyek és céges partnerek esetén is vállalja a havi, heti, vagy akár napi rendszerességű takarítási feladatok elvégzését. Önnek nincs más dolga, mint megadni pontos igényeit, majd a takarítás végeztével átvenni a ragyogóan tiszta ingatlant.

Rendszeres takarítás magánszemélyeknek

Tiszta udvar, rendes ház, szokták mondani, de napjaink rohanó világában sokszor a takarítás az utolsó, amire idő jutna. Ha szeretné tapasztalt, megbízható takarítókra bízni otthona tisztításának feladatait, akkor vállaszon minket és garantáljuk, hogy folyamatos tisztaság jellemzi majd otthonát. Csapatunk tagjai igény esetén, minden egyes takarítás alkalmával megtisztítanak egy alkalmi felületet is. Ilyenek lehetnek többek között a nyílászárók, a bútorkárpitok, vagy a szőnyegek. Ennek köszönhetően, ha rendszeres takarítási szolgálatunkat választja, elkerülheti az alkalmi nagytakarítás fáradalmait, illetve költségeit is.

Rendszeres takarítás cégeknek

Irodával, üzlethelyiséggel, esetleg más megtisztítandó területtel rendelkezik a cége? Ha rendszeres takarításra van szüksége, csapatunktól a legjobb eredményre számíthat. Megbízható és precíz munkatársaink naponta, hetente, vagy akár változó rendszerességgel is örömmel állnak a szolgálatára. Vásárlói, ügyfelei és munkatársai számára is megteremtjük a makulátlan higiénia érzetét, ami üzleti sikereit is nagymértékben elősegítheti. A takarítással kapcsolatos költségeiről áfás számlát kap, így ezt költségként is el tudja számolni.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai