Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

A hagyományos porszívózáson túl, szőnyegtisztító szolgáltatással is rendelkezünk, amelyet nagy teljesítményű ipari minőségű szőnyegtisztító gépekkel végzünk, szükség esetén pedig a szőnyegek tisztítását elszállítással is vállaljuk, ami után frissen, illatosan és a kórokozóktól mentesen kaphatja vissza szőnyegeit.

A szőnyegtisztítás első lépése minden esetben egy alapos porszívózás, ami után használatba vesszük professzionális vizesbázisú szőnyegtisztító gépeinket, amelyek többféle szőnyegtisztítási lehetőséget nyújtanak.

Leggyakrabban használt eszközünkkel gyorsan elvégezhető a szőnyegtisztítás. Ezzel a berendezéssel vizet viszünk a szőnyegre, majd közvetlenül ezután fel is szívjuk azt, így a száradás hamarabb végbemegy. Ha régóta nem volt megtisztítva a szőnyeg, vagy csak rövid időn belül jelentős mennyiségű szennyeződés került rá, akkor gép használata előtt szőnyegtisztító szert szórunk rá és csak néhány perc után kezdjük meg a gépi tisztítást. Ezzel a módszerrel olyan makacs szennyeződések is eltávolíthatóak, mint például a kávé-, vagy a vörösborfolt.

Az extrém szennyeződések eltávolítására is van megoldásunk. Ilyen esetekben az egytárcsás súrológépeinket vetjük be, amelyek speciális szőnyegtisztító tárcsái kíméletesen, mégis rendkívüli hatékonysággal távolítják el a szennyeződéseket. Ezt követően a vizesbázisú szőnyegtisztító gépet használjuk, aminek köszönhetően nem csak tiszták, de illatosak is lesznek szőnyegei.

Padlószőnyeg tisztítása

A padlószőnyeg tisztítását korszerű eljárással, ipari teljesítményű, vizes szőnyegtisztító géppel végezzük, így garantáltan megszabadítjuk a foltoktól és egyéb szennyeződésektől. Mindezek mellett az esetlegesen jelen lévő kellemetlen szagoknak is búcsút mondhat, mivel tisztítószereink friss, üde illatot varázsolnak szőnyegének. A padlószőnyegtisztítást nem csak akkor ajánljuk, ha szemmel láthatóan ráférne egy alapos takarítás. Sokesetben a padlószőnyeg kiváló táptalajt kínál az atkák és az általuk okozott allergiás megbetegedések elterjedésének. Szakértelmünkkel és hatékony gépeinkkel gyorsan és szinte maradéktalanul eltávolítjuk ezeket a padlószőnyegiből.

Szőnyegtisztítás

A hagyományos, felszedhető szőnyegek tisztításához a legtöbb esetben a szőnyegtisztítóba történő elszállítást ajánljuk, ami garantálja, hogy szőnyegei tökéletesen tiszták és teljesen szárazok legyenek, mire visszakerülnek Önhöz. Igény esetén a szőnyegek elszállítását és a tisztításuk utáni visszaszállítást is vállaljuk.

Módszereinkkel garantáljuk, hogy szőnyegei a lehető legtisztábbak lesznek, ami általános higiéniai és egészségügyi szempontokból is kiemelten fontos. Tapasztalatainknak és minőségi gépeinknek köszönhetően munkánk bármekkora alapterületen elvégezhető, így az otthoni szőnyegeken és padlószőnyegeken túl, akár a többszáz fős irodaépületek szőnyeggel borított járófelületeinek megtisztítását is örömmel vállaljuk.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai