Apartmantakarítás

Aki apartmannal, vagy rövidtávra kiadott lakással rendelkezik, az biztos találkozott már a vendégek utáni takarítással járó problémával. Ez főleg akkor jelent nagy gondot, ha rövid az idő az előző vendég távozása és a következő vendég érkezése között. Csapatunk tagjai az ilyen és ehhez hasonló lehetőségekre is maximálisan felkészültek és akár rövid határidővel is alaposan rendbe tudják hozni az utolsó Budapesten töltött éjszaka nyomait.

A különböző szállásfoglaló portálok világában, hiba vannak értékelések a szállásfoglalók profiljánál is, még sincs semmiféle garancia arra, hogy a vendégek maradéktalanul figyelni fognak a rendre és a tisztaságra. Távozásukat követően gyakran szembesülnek a szállásadók a rendetlenség mellett, a sok esetben hatalmas kosszal. Ilyenkor nem lehet mit tenni, alaposan ki kell takarítani az apartmant, vagy a lakást. Cégünk tapasztalt munkatársai akár rövid idő alatt is csodássá varázsolják a helyiségeket a következő vendégek érkezéséig.

Az apartman tisztasága azért is fontos, mert a különböző szállásfoglaló oldalakon a vendégek a tisztaságot és a rendezettséget is értékelhetik. Emellett mindenki jobb szívvel ajánl az ismerőseinek egy makulátlanul tiszta szálláshelyet, így a takarításra fordított költségek többszörösen megtérülnek.

Apartmantakarítás kérhető a vendégek távozása után, de hosszabb távú bérlés esetén, az itt tartózkodás ideje alatt is. Megbízható kollégáink, akár egy délelőtti városnézés ideje alatt is tisztává varázsolják a szálláshelyet, aminek köszönhetően a vendégek garantáltan jó érzéssel térhetnek vissza a szállásukba.

Az apartmantakarítás során ajánlott feladatok:

Portalanítás

A por sok esetben rövid idő alatt is látványosan lerakódik, főleg a szálláshelyként tökéletes belvárosi lakásokban. Csapatunk tagjai precízen a nehezen elérhető helyeket is megtisztítják, így a vendégek akár porallergia esetén is teljes biztonsággal vehetik bírtokba szálláshelyüket.

Padlótisztítás

Egy külföldi kiruccanás esetén nem feltétlenül az óvatosság a legjellemzőbb a vendégekre. Egy kiömlött pohár vörösbor a parkettán is maradandó nyomot tud hagyni, amit kollégáink a professzionális és kíméletes eszközökkel távolítanak el, a mindennapi szennyeződésekkel együtt.

Szőnyegtisztítás

Ahogyan a padlót, úgy a szőnyeget sem feltétlenül kímélik a vendégek, amelynek alapos megtisztítása nem kis feladat. Kollégáink akár a szállítással együtt járó tisztítást is megoldják, de természetesen az egyszerű porszívózás és a helyben történő folteltávolítás sem jelent problémát.

Konyhatakarítás

Nem minden estben a legfelkészültebb szakácstudással rendelkező vendégek érkeznek meg az apartmanba, így a konyhában akár egy nagyobb felfordulás jelei is felfedezhetőek. Ilyenkor kifejezetten jól jön egy alapos és gyors konyhatakarítás, ami után ugyanaz, vagy a következő vendég ismét jó szívvel veszi használatba a helyiséget. 

 

Fürdőszobatakarítás

Akárcsak a konyha, a fürdőszoba sem mindig a legmegfelelőbb állapotban kerül átadásra a vendégek távozásakor. Egy alapos fürdőszobatakarítással biztos lehet benne, hogy a következő vendég visszajelzése is pozitív lesz a tisztaságot illetően.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai