Ablaktisztítás

Ablaktisztítás

Ablaktisztító szolgáltatásunk az egyik leggyakrabban igényelt takarítási mód. Ez, akárcsak minden egyéb tevékenységünk, külön és más szolgáltatásokkal együtt is kérhető. Az üvegfelületek megtisztítása mellett, az ablakkeretek és a redőnyök is megszabadulnak a szennyeződésektől, sőt a szúnyoghálók is portalanításra, valamint lemosásra kerülnek.

Ablaktisztítás magánszemélyeknek

Sok esetben az ablaktisztítás a takarítási feladatok közül a legutolsó. Tény, hogy nem az órákon át tartó létrán állás a legszórakoztatóbb feladat a sokféle házimunka közül, de az biztos, hogy sokszor az egyik leglátványosabb eredménnyel járó. Bízza csapatunkra ezt a fáradságos munkát és szakértelmünkkel, valamint korszerű tisztítószereinkkel garantáljuk, hogy ablakai ragyogni fognak és velük együtt a nyílászárók minden elemét is megtisztítjuk.

Ablaktisztítás cégeknek

Irodája, vagy üzlethelyisége ablakainak tisztasága a munkatársai és az ügyfelei, valamint a vásárlói számára is sokat elárulnak, így cégek esetében kiemelten fontosak a kristálytiszta üveg, vagy tükör felületek. Cégünk rendszeresen és alkalmi jelleggel is vállalja az ablaktisztítást, aminek köszönhetően akár üzleti sikereit is növelheti.

Kirakattisztítás

Ha üzlethelyiséggel rendelkezik, kulcsfontosságú szerepet tölt be kirakata, amelynek tisztasága kiemelten fontos. Csapatunk tapasztalt tagjai gyorsan és precízen távolítják el az összes szennyeződést, nem csak a kirakatokról, hanem üzlethelyisége összes üvegfelületéről, beleértve akár a próbafülkék tükörfelületeit is.

Ablaktisztítás alpintechnikával

Nehezen elérhető külső, vagy belső üvegfelületei tisztasága érdekében, szükség esetén szakképzett ipari alpinisták is bevethetőek, akiknek a magasság egy cseppet sem jelent gondot. Munkájuknak köszönhetően az irodaépületek legfelső szintjétől, egészen a bejáratig az összes üvegfelület ragyogni fog.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai