Takarítás cégeknek

Takarítás cégeknek

Amennyiben cégnévre rendelne takarítást, áfás számla kiállításával is vállaljuk a megbízást. Ez abban az esetben lehet érdekes, ha irodatakarítást, üzlethelyiség takarítást, társas házak vagy egyéb, jogi személy által birtokolt, vagy bérelt helyiség takarítására van igény. Akárcsak magánszemélyek esetében, így is van lehetőség, rendszeres, napi, vagy heti takarításra, vagy alkalmai nagytakarításra. Utóbbit első sorban költözés, vagy felújítás után ajánljuk. Takarító csapatunk nagy létszámmal is rendelkezésére tud állni, így akár rövid határidővel is el tudjuk vállalni a tisztítási feladatokat. Az irodai takarítást precízen, mindenre kiterjedő körültekintéssel végezzük, az adott felületnek megfelelő eszközökkel, ami a monitorok, billentyűzetek szakszerű megtisztítását is magába foglalja.

Irodatakarítás

Ha Ön irodáját kívánja takaríttatani, rengeteg lehetséges tisztítási mód közül választhat. Ezek közé tartozik a padlószőnyeg, járólap esteleg parkettatisztítás. Az asztalok, szekrények és minden egyéb irodabútor szakszerű tisztítása, szükség esetén bútorápoló használatával történik, így irodájának minden sarka ragyogni fog, lehet szó egyszerű portalanításról, vagy makacs szennyeződések eltávolításáról. Irodaházak esetén a mellékhelyiségek, konyhák, lépcsőházak és egyéb közösségi terek tisztántartását is vállaljuk. A függönyök, redőnyök és egyéb árnyékolók takarítása sem akadály. Sok esetben az irodai növények gondozására is szükség lehet, ami szintén szolgáltatásaink közé tartozik.

Üzlethelyiség takarítás

Az üzlethelyiségekben naponta akár több száz, vagy több ezer ember is megfordulhat, akik sok esetben jelentős mennyiségű szennyeződést hagynak maguk után. Cégünk akár napi vagy heti rendszerességgel, esetleg alkalmi jelleggel is vállalja üzlethelyiségének takarítását. Ehhez jól összeszokott csapatunkkal állunk rendelkezésére, legyen szó bármekkora alapterületről is. Az eladótér takarításán kívül, a személyzeti helyiségek tisztán tartására is van lehetőség. Hipermarketek, egyéni, vagy bevásárló központi üzletek, benzinkutak és bármilyen üzlethelyiség takarítását vállaljuk.

Bevásárlóközpont takarítás

Gyakran emlegetik, hogy Magyarország a plázák országa. Így van, vagy sem cégünkkel az összes bevásárlóközpont ragyoghat a tisztaságtól. A folyosók, a liftek, a mozgólépcsők, a kirakatok és minden egyes sarok takarítására van lehetőség. Lehet szó fém, üveg fa, vagy műanyag felületről tapasztalt takarító csapatunk könnyedén, gyorsan és precízen megtisztít bármit. A mellékhelyiségek zománcozott felületei is folyamatos higiéniáról fognak tanúskodni, amennyiben minket választ.

Társasház takarítás

Közös képviseletek, vagy lakóközösségek takarítási igényeit is gond nélkül ki tudjuk elégíteni. A lépcsőházak, folyósók, gangok, udvarok és liftek szennyeződéseinek is búcsút inthet. Tapasztalt, jól összeszokott, megbízható csapatunk tagjai precíz munkát hagynak maguk után. Napi, heti vagy havi rendszerességen túl, alkalmi jellegű takarításra is van lehetőség, ami felújítási munkálatok, vagy tatarozás után ajánlott.

Iskola takarítás

Akárcsak más közösségi területek kapcsán, úgy iskolák esetében is lehetőséget biztosítunk a rendszeres, vagy alkalmai takarításra. Ez magában foglalja a tantermek, tornatermek, folyósók, lépcsőházak, mellékhelyiségek, tanári pihenők, valamint udvarok takarítását.

Szálloda takarítás

Sok esetben a szállodák nem rendelkeznek saját takarító személyzettel, vagy csak nincs megfelelő kapacitásuk a makulátlan tisztaság folyamatos fenntartásához. Ilyenkor jól jöhet a segítség, amelyet cégünk csapata tud nyújtani. A szobák, toilettek, folyósók, lépcsőházak és egyéb vendégterek mellett a konyhák és más személyzeti helységek takarítását is bátran vállaljuk.

A fenti szolgáltatások a teljesség igénye nélkül értendők, bármilyen céges területen igényelhető alapos, mindenre kiterjedő takarítás.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai