Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás

Bizonyos időközönként minden lakásra ráfér egy felújítás, legyen szó lakásról, vagy családi házról. A munkálatok utáni takarítás legalább olyan fontos feladat, mint maga a felújítás. Egy egyszerű tisztasági festés, vagy egy minden apró részletre kiterjedő teljes felújítás után keresse cégünket bizalommal és mi garantáljuk, hogy az utolsó, legapróbb festékcsepp is eltávolításra kerül, így otthona minden szempontból a lehető legtisztább lesz. Tapasztalt munkatársaink nagy teljesítményű ipari gépekkel szabadítják meg lakását, vagy családi házát a felújítás után maradt szennyeződésektől. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, így ha körültekintő munkánk ellenére mégis hiányosságot tapasztal, akkor azt pótoljuk, vagy helyrehozzuk.

Festés utáni takarítás

Ha festés előtt áll, mindenképpen érdemes némi plusz befektetést áldozni a festés utáni takarításra is. Ha nem megfelelően voltak lefedve a járófelületek, abban az esetben gyakran csak speciális tisztítószerekkel lehet felszedni a járólapra, vagy parkettára, esetleg padlószőnyegre került festékfoltokat. Munkatársaink sokéves tapasztalatának köszönhetően ezektől a szennyeződésektől is megszabadítjuk, így makulátlanul tiszta állapotban veheti birtokba frissen festett otthonát.

Mázolás utáni takarítás

Az ajtó és ablakkeretek mázolása közben gyakran kerül szennyeződés magára az ajtóra, vagy az ablaküvegre. Ennek az eltávolítása még a tapasztalt háziasszonyok számára is hatalmas feladat, de tapasztalt munkatársainknak erre is van megoldásuk, így érdemes rájuk bízni a munkát.

Burkolás utáni takarítás

Burkolás során leggyakrabban magát a frissen le-, illetve felrakott járólapokat és csempéket kell alaposan megtisztítani. Ez már önmagában is nagy feladat és akkor még nem beszéltünk a felületekre ragadt fugáról, amely azért sem egyszerű, mert a kellő odafigyelés hiányában a csempék és járólapok közötti kötőanyag is kijöhet, ami a munka javítását, valamint ismételt felfordulást jelent. A hidegburkolatok gépi tisztítása is lehetséges, amit minden esetben a felületnek megfelelő speciális eszközökkel végzünk.

Lakásfelújítás utáni takarítás

Lehet szó részleges vagy teljes lakásfelújításról, csapatunk tagjai minden esetben örömmel állnak rendelkezésére. Ha csak a fürdőszobáját, a konyháját, a szobáit, vagy a lakás egyéb helyiségeit újították fel, akkor is számíthat szakértelmünkre, ugyanis minden felületre megvan a leghatékonyabb eszközünk és tisztítószerünk.

Felújítás utáni takarítás cégeknek

Frissen felújított irodája, üzlethelyisége, raktárhelyisége, vagy bármilyen egyéb ingatlana átvételéhez már csak egy alapos takarításra van szüksége? Bízza csapatunkra ezt a fáradtságos munkát, így nem lesz más dolga, mint figyelni munkatársai, ügyfelei vagy vásárlói elégedettségét, amikor betérnek a frissen felújított és ragyogóan tiszta munkahelyükre, vagy az üzletbe.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai