Garázstakarítás

Kisméretű magángarázs, vagy több ezer négyzetméter alapterületű teremgarázs takarítására lenne szüksége? A parkoló autók nagy mennyiségű szennyeződést hordhatnak a garázsokba, amelyek takarítása a legtöbb esetben igen komoly kihívás. A behordott sáron kívül a kifolyt olaj eltávolítása sem a legegyszerűbb feladat, az abroncsok által hagyott guminyomokról, már nem is beszélve. Cégük felszerelései között megtalálhatóak a magasnyomású gőzborotvák és az egytárcsás súrológépek is, amelyek garantáltan eltávolítják az összes szennyeződést. Ezek a professzionális eszközök, a csiszolt beton felületekről is hatékonyan távolítják el a koszt. Csapatunk a padlótól, egészen a mennyezetig vállalja a garázs takarítást. A teremgarázsokban sok esetben a falak is bekoszolódnak az idő múlásával, ami első sorban a kipufogógáznak tudható be, ami akár már rövid távon is komoly elszíneződést jelenthet a falfelületen. A garázstakarítás, akárcsak minden egyéb szolgáltatásunk lehet alkalmi, vagy rendszeres. Tapasztalataink szerint nagyjából fél évente minden garázsra ráfér egy alapos takarítás, így könnyedén elkerülhető, hogy a szennyeződések ne okozzanak kárt a csiszolt beton felületeken.

A garázstakarítás minden esetben professzionális berendezések segítségével történik. A legkézenfekvőbb és leghatékonyabb megoldást az egytárcsás súrológép nyújtja, de erősen szennyezett felületek esetén más eszközök is bevethetők. Ilyen például a vegyszeres víz, amit később vizes porszívó segítségével távolítunk el. Ha szükséges ezt a folyamatot többször is megismételjük, egészen addig, amíg meg nem kaptuk a kívánt eredményt. A szennyeződések eltávolítás után a padló felületét, ha szükség van rá, fel is töröljük, így szárazon veheti ismét birtokba a garázst.

Rendszeres teremgarázs takarítás

Ha irodaház, vagy lakóépület teremgarázsának rendszeres takarítására van igény, akkor csapatunk akár heti rendszerességgel is örömmel rendelkezésére áll, így garázsa mindig makulátlanul tiszta lesz és elkerülheti az alkalmi nagytakarítással járó plusz költségeket is.

Alkalmi garázstakarítás

Ha garázsában csak kevés autó fordul meg és azok is nagy odafigyeléssel parkolnak, akkor alkalmi garázstakarítási szolgáltatásunkat ajánljuk önnek. Erre felújátás, költözés, vagy csak egy tisztasági festés után is szükség lehet.

Teremgarázs nagytakarítás

Teremgarázs nagytakarítása esetén nem csak a padlóra rakódott szennyeződést takarítjuk fel, hanem a falakon található koszt, a világító egységeket és a szellőztető rendszert is szakszerűen megtisztítjuk. Ennek köszönhetően a teremgarázs minden takarítás után újkori fényében tündökölhet. Erre a típusú takarításra minimum évente egyszer szükség van, ugyanis az olajfoltok, a falra rakódott benzingőz, az gumiabroncsok nyomai hosszú idő után csak még nagyobb költség mellett távolíthatók el nyomtalanul.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai