Takarítás magánszemélyeknek

Takarítás magánszemélyeknek

Ismerünk olyat, aki imád takarítani, de legtöbben az ellenkező tábort erősítik. Ha Ön is az utóbbi csoportba tartozik, akkor a lehető legjobb helyen jár. Lehet szó alkalmai, vagy rendszeres takarításról, csapatunk bármilyen munkára készen áll. Az összhang és a bizalom jegyében, csak jól összeszokott és maximálisan megbízható takarítókkal dolgozunk, akik erkölcsi bizonyítvánnyal és szerződéssel is rendelkeznek.

Magánszemélyek számára kínált szolgáltatásaink lakások és családi házak takarítását is teljes körűen lefedik. Ezek között az alkalmi nagytakarítás és a rendszeres, akár heti takarítás különböző karbantartási szolgáltatásait is megtalálhatja. Az ingatlan személyes felmérése, vagy a pontos tulajdonságainak megadása után ingyenes egyeztetés keretein belül tájékozódhat a további részletekről.

Szolgáltatásaink magánszemélyeknek:

Alkalmai nagytakarítás

Felújítás után, rendezvény előtt, vagy ünnepi alkalmak esetén mindig jól jön, egy alapos, minden szegletre kiterjedő nagytakarítás. Ha költözés, vagy albérlet kiadása előtt áll, szintén ezt a takarítási lehetőséget ajánljuk Önnek. Ha gyorsan, nagy tisztaságra vágyik, bízza ránk a nagytakarítást!

Rendszeres takarítás

Ha kevés az ideje, vagy csak nincsen kedve gyakran takarítani, megbízható takarítóink rendszeresen is szolgálatára állnak, így a takarítás minden gondját leveszik az Ön nyakából.

Szőnyegtisztítás

Lehet szó hagyományos szőnyegről, vagy padlószőnyegről, ipari szőnyegtisztító gépeink kiváló minőségben szabadítják meg szőnyegét a szennyeződésektől. Emellett a szőnyegek elszállítására is van lehetőség, ami után frissen és tisztán kapja vissza azokat.

Családi ház takarítás

A családi ház csupa öröm kivéve, ha takarításról van szó. Takarítóink a padlástól, a pincéig, a toilettetől, az udvarig teljes körűen vállalják a tisztítási munkálatokat.

Ablaktisztítás

Az ablakok tisztán tartása sokaknak komoly kihívást jelent. Csapatunk nem csak az ablakokat, hanem a redőnyöket és minden egyéb nyílászárót is precízen megtisztít.

Kertgondozás

Lehullott falevelek, rendezetlen gyep, vagy sövény? Nem jelent gondot csapatunk tagjainak, akik szükség esetén különböző kerti eszközökkel és akár nagynyomású ipari gépekkel is leveszik a válláról a ház körüli munkákat.

Kárpittisztítás

Bútorai már nem ragyognak régi fényükben? Ipari teljesítményű kárpittisztító gépeinknek és szakértelmünknek köszönhetően visszakaphatja a fotelek, kanapék, ágyak és bármilyen kárpitozott bútordarab újkori külsejét.

Lakástakarítás

Házibuli, családi esemény előtt vagy után és rendszeresen is vállaljuk lakások teljes körű takarítását, lehet szó lakótelepi, garzon, vagy nagypolgári lakásról, minden sarok ragyogni fog a tisztaságtól.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai