Irodatakarítás

Munkatársai szempontjából kiemelten fontos, hogy mindig megfelelő higiéniai körülmények között dolgozhassanak, aminek egyetlen módja, ha kellő figyelmet szentel a tisztaságra. Csapatunk tagjai precízen és gyorsan látják el a takarítási feladatokat, amelyek minden esetben előre egyeztetett időben történnek, annak érdekében, hogy munkatársait a legkisebb mértékben se zavarják. A szokásos nyolcórás munkanap megkezdése előtt, a korareggeli órákban, vagy annak végeztével a koraesti órákban is vállaljuk a munkát. Amennyiben arra van igény, a rendszeres, vagy alkalmi takarítás hétvégi időpontokra is időzíthető, így garantált, hogy senkit sem zavar a takarítással járó zaj. Az általános takarítási feladatok mellett örömmel vállaljuk a higiéniai berendezések feltöltését és az ezekbe való tisztítószerek, folyékony szappanok, toilette papírok és papír kéztörlők beszerzését is.

Akárcsak lakások esetén, irodatakarítás igénylő ügyfeleink elégedettsége is kiemelten fontos, hiszen a hosszútávú együttműködés kulcsa, a kölcsönös elégedettség. Munkatársaink megbízhatóan és nagy szakértelemmel kezdik a munkát, amivel garantáltan elégedett lesz, alkalmi és rendszeres takarítás esetén is.

Rendszeres irodatakarítás

Heti, vagy napi rendszerességgel is vállaljuk az irodatakarítást, aminek köszönhetően folyamatosan tisztaságban dolgozhat. Az irodabútorok takarításán túl, a számítógépek és egyéb munkaeszközök szakszerű tisztítását is vállaljuk, amely minden esetben a megfelelő eljárással történik. A mellékhelyiségek takarítása, a konyha és az egyéb közösségi terek folyamatos tisztán tartása is feladataink közé tart. A folyósók, a lépcsőházak és egyéb közlekedők rendszeres tisztán tartására is lehetőséget biztosítunk. Amennyiben egy egész irodaház takarítása lenne a feladat, abban az esetben az épület közvetlen környezetének tisztán tartása is igény szerint teljesíthető.

Alkalmi irodatakarítás

Az alkalmi irodatakarítást első sorban költözés előtt, festés vagy felújítás után ajánljuk. Ilyenkor a legtöbb esetben egy alapos, minden szegletre kiterjedő takarításra van szükség, amelyet csapatunk felkészült tagjai akár rövid határidővel, nagy létszámban is gyorsan és precízen végeznek el. Munkatársaink akkor is örömmel állnak rendelkezésére, ha csak hosszabb idő telt el az előző takarítás óta, vagy ha csak bizonyos területek alkalmi takarításáról van szó.

Garázstakarítás

Ha irodájához teremgarázs is tartozik, akkor biztosan tapasztalta már, hogy a járművek nagy mennyiségű és makacs szennyeződéseket hagyhatnak maguk után, amelyeknek eltávolítása a megfelelő eszközök nélkül igencsak fáradtságos. Csapatunk a legmodernebb eljárásokkal, ipari teljesítményű egytárcsás súrológéppel és további professzionális eszközökkel szabadítják meg a garázs felületeit, akár a legdurvább szennyeződésektől is.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai