Családi ház- és lakástakarítás

Családi ház takarítás 

Ha családi házban lakik, biztosan tisztában van az efféle élettér minden előnyével és hátrányával. Utóbbi csoportba tartozik a takarítás, amely sokszor még a legfelkészültebbeknek is igazi kihívást jelent. Cégünk megbízható és precíz munkatársai tapasztalataiknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan veszik le a válláról a családi ház takarításával kapcsolatos összes gondot. Ha kisebb alapterületű házról, vagy hatalmas villaépületről van is szó, csapatunk felkészülten kezdi meg a munkát, ami után négyzetmétertől függetlenül, garantáltan ragyogni fog otthona a tisztaságtól.

Lakástakarítás

Ha kevés az ideje, vagy csak nincs kedve hozzáfogni a takarításhoz, bízza ránk a munkát. Csapatunk összeszokott és megbízható tagjai bármilyen típusú lakás takarítását bátran vállalják. Újépítésű, panel, vagy nagypolgári lakásról is lehet szó munkatársaink felkészülten, a takarítás jellegének megfelelő eszközökkel látnak hozzá a munkához, ami után garantáltan ragyogni fog lakása minden szeglete.

Alkalmi takarítás

Házibuli, családi összejövetel, felújítás? Mindhárom eseménynek megvannak a jó és a rossz oldalai. A takarítás mindenképp az utóbbi csoportba sorolható. Csapatunk felkészült tagjai bármilyen alkalmi takarítási munkát precízen és megbízhatóan végeznek. Ehhez minden esetben a takarítás jellegének megfelelő eszközökkel érkeznek, így Önnek már csak a ragyogó tisztaságot kell élveznie. Az alkalmi nagytakarítás a családi ház, vagy a lakás legapróbb részleteire is kiterjed.

Rendszeres takarítás

Sokak szemében luxusnak tűnhet, pedig feladatoktól függően, szinte bárki számára elérhető a családi ház, vagy a lakás rendszeres, akár heti szintű takarítása. Gondoljon csak bele, mennyi időt és energiát spórolhat meg egy kis anyagi ráfordítással, ami után jó kedvvel és a higiénia érzetének maximális meglétével élvezheti otthona melegét. Amíg munkatársaink a takarítás professzionális szinten elvégzik, addig Ön fordíthatja pihenésre, vagy más fontos dologra a drága idejét.

Takarítási feladatok:

Portalanítás

A városi lakosok minden bizonnyal gyakran találkoznak a por okozta szennyeződésekkel, ami ellen csak egyetlen megoldás létezik, ez pedig nem más, mint a takarítás. Csapatunk tagjai a nem látható helyeket is megszabadítják a lerakódott portól. Bútor típustól függően, száraz és nedves portalanításra is van lehetőség, ami után a sokszor allergiát okozó szennyeződések is eltűnnek.

Padlótisztítás

Lehet szó járólapról, laminált padlóról, vagy hagyományos parkettáról, tapasztalatainknak köszönhetően, a legmegfelelőbb eljárással vesszük kezelésbe az adott padló típust. 

Szőnyegtisztítás

Padlószőnyeg, vagy hagyományos szőnyeg takarítása sem jelent gondot. A hétköznapi porszívózás mellett, ipari teljesítményű vizes porszívóval is rendelkezésére állunk, ami után garantáltan visszanyeri szőnyege az újkori állapotát. Ezen felül a szőnyeg elszállítására is lehetőséget biztosítunk, ami után tisztán és illatosan kaphatja vissza megtisztított szőnyegét. Ez az eljárás allergiás megbetegedésben szenvedők számára külön ajánlott, ugyanis a szőnyegben lerakódott háziporban megbúvó atkák is garantáltan eltávolításra kerülnek.

Kárpitisztítás

Textil, vagy bőr kárpitozású bútorai ismét új fényükben ragyoghatnak, ha ránk bízza ezek tisztítását. Anyagtól függően minőségi tisztító- és ápolószerekkel vesszük kezelésbe a bútorok kárpitjait.

Konyhatakarítás

Sütni, főzni szinte mindenki szeret, ám a keletkezett szennyeződések eltávolítása már nem mindenki szíve csücske. A konyhában gyakran és könnyedén keletkeznek makacs, nehezen eltávolítható szennyeződések. Ilyen a lerakódott zsír, a kifröccsent olaj és a különböző ételek által okozott foltok. Csapatunk tagjai a konyhapultot, a szekrényeket, polcokat, a tűzhelyet és a hűtőszekrényt is szakszerűen szabadítja meg a szennyeződésektől.

Fürdőszobatakarítás

A családi ház és a lakás egyaránt legkényesebb pontjai között van számon tartva a fürdőszoba és a mellékhelyiség. A zománcozott és krómozott felületeken könnyedén hagy nyomot a vízkő és a lerakódott szappan, amelyek eltávolítása sokszor igen macerás. Munkatársaink a legutolsó sarokig is kitakarítják a higiénia központjának is tekinthető helyiségeket.

Ablaktisztítás

Az egyik legkevésbé kedvelt takarítási feladat az ablaktisztítás. Ha Ön sem kíván hosszadalmas időt fordítani erre a területre, akkor bízza cégünkre az ablaktisztítást. Családi házak és lakások esetén is korszerű, minőségi tisztítószerekkel tisztítjuk meg ablakait, az ablakkereteket, a redőnyöket és az egyéb árnyékolókat.

Függönytisztítás

A függönyök, akárcsak a többi lakástextil kiváló táptalaja az allergiát okozó atkák elterjedésének. Ezek tisztítása legtöbbször a legutolsó, ugyanis a leszedésük, megtisztításuk és visszahelyezésük sokszor többemberes feladat. Csapatunk szakértelmének köszönhetően a családi házak és a lakások függönyeinek megtisztítása is lehetséges.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Takarítandó helyiség / helyiségek adatai